HU | RO

Dacă doriți ca firma/produsul dumneavoastră să apară gratuit în catalogul firmelor/ produselor covăsnene, completați formularul de pe website și trimiteți-l pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 30 noiembrie 2016.

Așteptăm înscrierea persoanelor juridice înregistrate în județul Covasna (întreprinzători particulari, producători, prestatori de servicii, întreprinzători, firme, etc).

Catalogul va fi realizat de către Fundația Comunitară Covasna în cadrul campaniei ce se va derula pe o perioadă de un an. Scopul acestei campanii este de a atrage atenția asupra valorilor economice din județul Covasna.Informații detaliate: Fundația Comunitară Covasna, telefon: 0758 629 919, 0267 351 959, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

s2smodern

Înregistrarea produselor/ serviciilor se va realiza purlaprin completarea unui formular.

Echipa de campanie

Bereczki Kinga, Csinta Samu, Ferencz Csaba, Grubisics Csaga, Lázár Ede, Méder-Mednyánszki Emese, Nistor Laura, Telegdy Balázs, Toró Attila

Echipa de campanie

Parteneri profesionali, parteneri de program, parteneri media