Háromszéki termék, Háromszéki vállakozás

Rgisztráci Hrámszéki márkára

Haromszeki Termek Vallalkozas logo

HU | RO

Védjük, vegyük a helyit

Háromszék, 2020. április 28.

„Internetes portált – haromszeki.ro – indított a koronavírus-járvány nyomán nehéz helyzetbe került helyi vállalkozások támogatására a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA). A kezdeményezés célja, hogy az időszakosan tevékenységük felfüggesztésére kényszerült vállalkozások népszerűsíthessék ajánlataikat, s egyúttal bátorítsák a helyi együttműködést.”


Vedd/Védd a helyit!

Székely Hírmondó, 2020. április 24.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány vezetőségének kezdeményezésére, közös összefogással elkészült egy kereskedelmi portál a https://haromszeki.ro/hu cím alatt, azzal a céllal, hogy segítsük a szorult helyzetben lévő helyi vállalkozásokat, amelyek arra kényszerültek, hogy egy időre felfüggesszék a tevékenységüket. A kisvállalkozások koronavírus okozta gazdasági ellehetetlenülés miatt veszélybe kerültek, helyzetük kilátástalanná vált.


Vedd / Védd a helyit! - Online segítség helyi vállalkozóknak

kezdi.info, 2020. április 23.

„A Háromszéki Közösségi Alapítvány vezetőségének kezdeményezésére, közös összefogással elkészült egy kereskedelmi portál a https://haromszeki.ro/hu cím alatt, azzal a céllal, hogy segítsük a szorult helyzetben lévő helyi vállalkozásokat, amelyek arra kényszerültek, hogy egy időre felfüggesszék a tevékenységüket. A kisvállalkozások koronavírus okozta gazdasági ellehetetlenülés miatt veszélybe kerültek, helyzetük kilátástalanná vált.”


Vedd / Védd a helyit! - Online segítség helyi vállalkozóknak

sepsiszentgyorgy.info, 2020. április 22.

„A Háromszéki Közösségi Alapítvány vezetőségének kezdeményezésére, közös összefogással elkészült egy kereskedelmi portál a https://haromszeki.ro/hu cím alatt, azzal a céllal, hogy segítsük a szorult helyzetben lévő helyi vállalkozásokat, amelyek arra kényszerültek, hogy egy időre felfüggesszék a tevékenységüket. A kisvállalkozások koronavírus okozta gazdasági ellehetetlenülés miatt veszélybe kerültek, helyzetük kilátástalanná vált.”


Háromszéki vállalkozás – Háromszéki termék. A helyi a helyes!

Sláger Rádió, 2019. február 27.

„Helyi vállalkozások termékeinek és szolgáltatásainak vásárlásával az elköltött pénz helyben marad, a helyi gazdaságot erősíti, helyieknek biztosít munkahelyet és növeli helyi közösség életerejét, hívja fel a figyelmet a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) „Háromszéki vállalkozás – Háromszéki termék” nevű védjegy programja. Ennek lényege, hogy a csatlakozó helyi érdekeltségű cégek termékei és szolgáltatásait megjelölik egy egységes szimbólummal, amely alapján a vásárlók beazonosíthatják, hogy a vállalkozás tulajdonosa háromszéki, helyben van bejegyezve és helyi munkaerőt foglalkoztat, illetve termékeik teljesen vagy részben helyi alapanyagból, Háromszéken készülnek.”


A helyi a helyes – Magunk erősítése

Háromszék, 2019. február 27.

„A védjegyprogram a termelők/eladók és a vásárlók közötti kölcsönös bizalmat erősíti – hangzott el azon a találkozón, amelyen a Háromszéki termék és Háromszéki vállalkozás védjegyre regisztrált cégek és a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA), a védjegy kezdeményezőjének képviselői egyeztettek.”


Háromszéki vállalkozás – Háromszéki termék

Székely Hírmondó, 2019. február 27.

„Helyi vállalkozások termékeinek és szolgáltatásainak vásárlásával az elköltött pénz helyben marad, a helyi gazdaságot erősíti, helyieknek biztosít munkahelyet, és növeli a helyi közösség életerejét, hívja fel a figyelmet a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) Háromszéki vállalkozás – Háromszéki termék nevű programja révén.”


Helyi termék, helyi vállalkozásMi vagyunk

Háromszék, 2018. május 16.

„Több mint másfél éves, helyi termékek és szolgáltatások fontosságát tudatosító kampányt zárt múlt héten a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA). A vidékünkön egyedülálló kezdeményezésnek az volt a célja, hogy felhívja a figyelmet azokra a nem mindig anyagiakban mérhető értékekre, amelyeket egy Háromszéken előállított termék, illetve szolgáltatás és az azt előállító helyi vállalkozás magában hordoz.”


Átadták a stafétát a vállalkozóknak

hirmondo.ro, 2018. május 14.

„Közel két év után a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) lezárta a helyi termékek népszerűsítéséért folytatott kampányát. Most már a vállalkozókon, termelőkön és szolgáltatókon a sor, hogy éljenek a HKA kínálta lehetőséggel.”


Háromszéki termék – háromszéki vállalkozás: a helyi a helyes!

slagerradio.ro, 2018. május 14.

 „A háromszéki vásárlók nyitottak a helyi termékek, szolgáltatások iránt, ám a vállalkozók keveslik a vásárlók érdeklődését, vonták le a következtetést a kezdeményezők a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) »háromszéki termék – háromszéki vállalkozásA« kampányzáró rendezvényén.”


Háromszéki vállalkozók és civilek fogtak össze a helyi termékek népszerűsítéséért

maszol.ro, 2018. március 8.

„A Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) által indított „Háromszéki termék – Háromszéki vállalkozás” kampányhoz csatlakozott a Kovászna megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Asimcov vállalkozói szövetség, akik összefogva szeretnék ráirányítani a vásárlók figyelmét, hogy a helyi termékekre és szolgáltatásokra elköltött pénz helyben marad, a helyi gazdaságot erősíti, helyieknek biztosít munkahelyet és növeli a helyi közösség életerejét.”


Figyeljünk Háromszék gazdasági értékeire

Háromszék, 2018. március 8.

„Megyei vállalkozói szervezeteket és képviseleteket is bevont a Háromszéki Termék/Háromszéki Vállalkozás védjegyek használatának népszerűsítésébe a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA). A program kezdeményezőjeként a helyi értékekre kívánják ráirányítani a figyelmet, ezért erős partnerséget építenek ki, hogy minél több érdekeltet tájékoztassanak a védjegy használatának előnyeiről, s ezáltal lehetőséget biztosítanak a regisztrációra.”


Nem a csúcs a legfontosabb (Háromszéki termék)

Háromszék, 2017. november 22.

„A helyi termék – helyi vállalkozás kampány, amelyet a Háromszéki Közösségi Alapítvány kezdeményezett és bonyolít le, rávilágított arra is, hogy a profitorientált gazdasági vállalkozások mellett, azok mintegy kiegészítéseként olyan nonprofit vállalkozások is hangsúlyos értékteremtő tevékenységet folytatnak, amelyek a kultúrában, a sportban, de más területeken is maradandót alkotnak, közvetlen, de tágabb értelemben vett környezetükre is kisugárzással, identitásteremtő és -megőrző hatással bírnak. Ilyen kezdeményezés a lassan két évtizedes múltra visszatekintő Székelyek a magasban program, amely egyesületi formája révén is az egészséges életmód iránti igény megteremtése, a teljesítményközpontúság csaknem egyedülálló példája.”


A helyi értékteremtés ereje

Háromszék, 2017. november 9.

„A helyi, minőségi termék és a helyben elköltött pénz fontosságát emelte ki Bereczki Kinga, a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) elnöke keddi sajtótájékoztatóján. Ismertette tavaly elindított kampányuk eddigi eredményeit, arra kérve az érintett vállalkozókat, regisztráljanak honlapjukon (minoi.ro) azért, hogy szolgáltatásaikat, termékeiket megjelölhessék háromszéki termék, illetve háromszéki vállalkozás védjeggyel.”


Most dől el, kinek érték a helyi termék
Kampányértékelő a cél előtt

Székely Hírmondó | 2017. november 8.

„Új szakaszába érkezett a Háromszéki Közösségi Alapítvány helyi termékekért, vállalkozásokért folytatott kampánya. Az eddig történtek elemzését és a következő lépéseket részletezte az alapítványi igazgató, Bereczki Kinga a tegnapi sajtótájékoztatón.”


Folytatódik a Mi vagyunk közösségi kampány

frissfm.ro | 2017. november 7.

„A helyi értékeket támogató Mi vagyunk nevet viselő kampány eddigi eredményeiről számolt be tegnapi sajtóértekezletén Bereczki Kinga, a HKA vezetője. A kampány célja, hogy támogatást nyújtsanak a vásárlóknak a háromszéki vállalkozások, termékek és szolgáltatások azonosításához. Az elmúlt hetekben felmérést készítettek a lakosság körében arról, hogy milyen szokásaik vannak, mit jelent számukra egy helyi vállalkozás és milyen elvárásokat támasztanak vele szemben.”


Fordulóponthoz érkeztünk (Helyi termék)

Háromszék, 2017. szeptember 27.

A helyi termékek/szolgáltatások előnyeit érzelmi szempontból nem kell különösebben magyarázni. Hiszen a hely szelleme, a személyes emberi kapcsolatok még a sokszor személytelen üzleti életben is sokat nyomnak a latban. Prof. dr. Csath Magdolnával, a Szent István Egyetem emeritus professzorával, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kutatóprofesszorával a közgazdasági érveket kívántuk sorba venni.


A helyi értékteremtés előnyei (Háromszéki termék)

Háromszék, 2017. szeptember 13.

„A helyi termék, helyi szolgáltatás, helyi vállalkozó önmagában olyan érték, ami/aki szerencsésebb helyeken kiemelt megbecsülést élvez. Egy régió pénzügyi önállósága azt is jelentené, hogy a helyben és helyi erőforrásokból előállított, majd helyi forgalmazó által kínált termék/szolgáltatás megvásárlása esetében az azt terhelő adók és illetékek nagyobb hányada is a helyi költségvetés(eke)t gazdagítja, vagyis az ellátórendszerek révén a helyi közösség részesül belőle. Egy központosított pénzügyi rendszerben azonban ez korántsem ilyen egyértelmű. ”


Kenyér erdővidéki ízlés szerint (Háromszéki termék)

Háromszék, 2017. augusztus 2.

„Erdővidék legjelentősebb péksége, a baróti Erpék több évtizede áll a kistérség lakóinak szolgálatában, s juttatja el napról napra asztalaikra az ízlésüknek megfelelő, hagyományos módszerrel, kovásszal és adalékmentesen készült kenyeret.”


Fürdőhely a hegyek között (Háromszéki termék)

Háromszék, 2017. július 12.

„Szarvadi Loránd nevét az egész ország megismerte, amikor Hegedűs Ferenccel igazi üzletlánccá fejlesztették a Kézdivásárhelyről indult Domót. A magát vállalkozónak és nem menedzsernek nevező üzletember ma már a székelyföldi turizmus egyik legdinamikusabban fejlődő szigetét, a Bálványos Resort néven futó hegyi oázist vezeti. A váltásról, a helyi értékekről, na meg a székelyföldi turizmusról kérdeztük a tulajdonos-vállalkozót.”


Mi vagyunk a téren (Háromszéki Közösségi Alapítvány)

Háromszék, 2017. július 3.

„Ezzel a címmel szervezett közösségi napot péntek délután Sepsiszentgyörgy főterén a Háromszéki Közösségi Alapítvány az általa a helyi termékek és szolgáltatások népszerűsítése érdekében indított kampány részeként.”


Főtéren kampányolt a HKA – Ismeri értékeinket?

Székely Hírmondó, 2017. július 3.

„A helyi értékeket, termékeket megismertetni és népszerűsíteni – ezzel a céllal rendezkedett be péntek délután a Háromszéki Közösségi Alapítvány Sepsiszentgyörgy főterén. Rajzoltak, énekeltek, kérdőíveztek és öko-szatyrokat is osztogattak azoknak, akik figyelmet és időt szenteltek az akciónak.”


A józan észre kell hallgatni (Háromszéki termék)

Háromszék – 2017. június 28.

„Talán nincs is olyan gazdasági kihívás, amelyet a háromszéki cégek, a gazdasági közösség ne tudna saját erőből megvalósítani. Olyan erőforrásaink vannak, amelyek az önellátást nagy százalékban tudnák biztosítani. Még energetikai szempontból is. A fejlesztések is megvalósíthatóak a helyi cégek bevonásával az alapkőletételtől a vezérléstechnikáig. Egy egészséges versenyszférában ezek a cégek megállnák és meg is állják a helyüket. A cégek összefogása gazdasági, társadalmi-szociális, munkaerőpiaci és környezetvédelmi szempontból egyaránt egészséges környezetet tud kialakítani. Ilyen adottságokkal nem sok vidék rendelkezik, és nem a túlfűtöttség, a túlzott lokálpatriotizmus beszél belőlem mint bajor-székelyből. Ehhez csupán a józan észnek kellene uralkodnia, mindenkinek végeznie a saját dolgát, a politikum például ne avatkozzon a gazdaságba”


Figyelni a hozzáadott értékre (Háromszéki termék)

Háromszék – 2017. június 14.

Berszány Tibor, a Bertis-vállalatcsoport tulajdonosa és irányítója ismertsége okán is fontos szereplője a helyi gazdaságnak. Felfelé ívelő, folyamatosan gyarapodó, helyi lehetőségeken is túlnövő cégbirodalma a több lábon állást, egészen pontosan a haladást-fejlődést mintázza, közösségi vállalásai pedig azt példázzák, hogy a közvetlen környezetünkre való odafigyelés a kölcsönös előnyök kiaknázásának legtermékenyebb táptalaja. Tevékenysége erősíti a „mi vagyunk”-ságot, egyben példázza azt, hogy működőképes a modell, amely a „mindannyian ugyanabba a nagy családba tartozunk” elvet érvényesíti. Az egyszerre aggódó és kritikus felelősségérzetünk, fogyasztói hűségünk pedig fokozott odafigyelésre késztetheti az ilyen méretű termelő és szolgáltató cégcsoportot is.


Bene-mofetta – a gyógyító érték (Háromszéki termék)

Háromszék – 2017. június 7.

„Működésének kilencvenedik évfordulóját ünnepli idén a kovásznai Bene-mofetta. A feljegyzések szerint Bene József az 1927. év második felétől indította be, s azóta is folyamatosan üzemel. Jelenleg évente 12–15 ezer vendéget fogad, az ország minden szegletéből, külföldről is érkeznek gyógyulni vágyók.”


Tánc – a háromszéki termék (Magánvállalkozás)

Háromszék – 2017. május 31.

„Mi, háromszékiek mindannyian ugyanabba a nagy családba tartozunk, amelyet hitünk szerint nem lehet befogadóbban, bizalmasabban megnevezni, mint hogy „Mi vagyunk!” Régi gyökerű vagy újabb keletű háromszékiségünkkel, de növekvő mértékű, egyszerre aggódó és kritikus felelősségérzetünkkel is, hiszen fogyasztói hűségünkkel fokozott odafigyelésre késztethetjük termelőinket, szolgáltatóinkat is.”


Mi vagyunk kampány - Mariko táskák

Sepsi Rádió – 2017. május 19.

„Szabó Annamária, a Mariko táskák megálmodójával beszélgettünk. Hallgassa meg itt.


Márka, amely értéket hordoz (Magánvállalkozás)

Háromszék – 2017. május 17.

˜„A Marikó név másfél évvel ezelőtt jelent meg az első táskákon a kézdivásárhelyi Őszi sokadalom alkalmával. Ezek voltak Szabó Annamária kezdeti kísérletei egy saját márkás termék kidolgozására. Azóta magánlakása garázsában folyik a munka, és közben szép lassan gyűlnek az eredmények is. Nem könnyű ez az út, kell hozzá egy adag őrült hit, hogy valaki ötvenkét évesen saját márkás terméket próbáljon bevezetni a piacra. A kis műhelyben hátizsákok, válltáskák, biciklitáskák, övtáskák készülnek Marikó márkanév alatt.


Mi vagyunk kampány - Meghívott Bokor Zoltán

Sepsi Rádió – 2017. május 17.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány Mi vagyunk kampány keretében helyi vállalkozókat mutatunk be. Első meghívottunk Bokor Zoltán, a MultiNR cég tulajdonosa volt. A beszélgetés itt hallható.”


Bokor Zoltánnal az identitásalakításról (Magánvállalkozás)

Háromszék – 2017. május 10.

Mi, háromszékiek mindannyian ugyanabba a nagy családba tartozunk, amelyet hitünk szerint nem lehet befogadóbban, bizalmasabban megnevezni, mint hogy „Mi vagyunk!” Régi gyökerű vagy újabb keletű háromszékiségünkkel, de növekvő mértékű, egyszerre aggódó és kritikus felelősségérzetünkkel is, hiszen fogyasztói hűségünkkel fokozott odafigyelésre késztethetjük termelőinket, szolgáltatóinkat is.


Mi vagyunk: a háromszéki közösség (Háromszéki közösségi alapítvány)

Háromszék – 2017. április 21.

„Értékingatag világunkban egyre többen keresgélünk olyan evidenciák után, amelyek reményeink szerint kiállják az idő próbáját. Közösségünk egyike lehet azoknak a sarokköveknek, amelyek szilárd támaszkodót és kapaszkodót kínálnak, amelyek léte biztonsággal tölt el.”


A bizalom a legfontosabb (Helyi termék)

Háromszék – 2017. február 15.

„A Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) felkérésére a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem (EMTE) Csíkszeredai Karának kutatói felmérést készítettek a háromszéki vásárlói szokásokról. A Helyi termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos preferenciák Háromszéken című jelentés – amelyet múlt pénteken mutattak be az érdeklődőknek – legfontosabb következtetése: a helyi termék és vásárló viszonylatában a bizalom a legfontosabb.”


Megjelölik, majd népszerűsítik a háromszéki termékeket és szolgáltatásokat

Krónika – 2017. február 14.

„Külön szimbólummal látják el a háromszéki helyi termékeket, miután egy felmérés szerint igény mutatkozik erre. A kutatást kezdeményező alapítvány ugyanakkor népszerűsítő kampányt is tervez.”


A helyi nem egyszerű!

Székely Hírmondó – 2017. február 13.

„Pénteken este a sepsiszentgyörgyi Orchidea rendezvényteremben mutatták be annak a vásárlói szokásokra és elvárásokra vonatkozó felmérésnek az eredményeit, amelyet a Háromszéki Közösségi Alapítvány elsősorban azzal a céllal rendelt meg, hogy a helyi gazdaságot céltudatosan erősítse.”


Háromszéki termékeket, szolgáltatásokat népszerűsítő kampányt indít a Háromszéki Közösségi Alapítvány

sepsiszentgyorgy.info – 2017. február 13.

„Bizalom kérdése, hogy a helyi terméket a vásárló előnyben részesíti-e vagy sem más termékkel szemben, bizalom kérdése, hogy a termelő jó minőségű terméket kínál-e fel a vásárlónak vagy sem, mint ahogy bizalom kérdése az is, hogy vállalkozásokat működtessünk, új munkahelyeket és biztonságos jövőt teremtsünk magunknak itt, ahol élünk.”


Bemutatják a felmérés eredményeit

Háromszék – 2017. február 8.

„Pénteken mutatják be az érdeklődőknek a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) felkérésére a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem (EMTE) Csíkszeredai Karának kutatói által készített felmérést a háromszéki vásárlói szokásokról. A Helyi termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos preferenciák Háromszéken című jelentés az alapítvány készülő kampányát alapozza meg, célja a közösség gazdasági megerősítése.”


Felmérik a vásárlói szokásokat (Háromszéki Közösségi Alapítvány)

Háromszék – 2016. november 15.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány és a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem (EMTE) Csíkszeredai Karának kutatói novemberben felmérést készítenek Háromszéken a vásárlói szokásokról. Az alapítvány felhívással fordult a lakossághoz, hogy aktív részvételükkel segítsék a kutatást, amelynek célja a közösség gazdasági megerősítése.Felhívás fókuszcsoportos beszélgetésen való részvételre Sepsiszentgyörgyön, Kovásznán és Kézdivásárhelyen

sepsiszentgyorgy.info –  2016. november 14.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány és a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Csíkszeredai Karának kutatói olyan felnőtt személyek jelentkezését várják, akik részt vennének egy csoportos beszélgetésen, amelynek témáját a helyi termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos tapasztalatok, elvárások képezik.


Civil kampány a háromszéki cégekért, termékekért

Krónika – 2016. november 10.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) kampányprogramot indít a háromszéki termékek, cégek közösségi megerősítéséért. Az egyéves közösségi program célja, hogy tudatosítsa az emberekben a helyi értékeket, és ösztönözze az együttműködést a helyi cégek, a termelők és a vásárlók között.


Népszerűsítik a háromszéki cégeket (Helyi termékek)

Háromszék – 2016. november 9.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány kampányt indít a helyi termékek, illetve cégek közösségi megerősítéséért.
Az egyéves kampányprogram célja tudatosítani a vásárlókban és a felhasználókban a helyi értékeket, ösztönözni az együttműködést helyi cégek, termelők és vásárlók között.


A háromszéki termékek népszerűsítése

Székely Hírmondó – 2016. november 8.


Campanie pentru promovarea produselor și firmelor locale

mesageruldecovasna.ro – 2016. november 7.


Háromszék: számba veszik a gazdasági értékeket

maszol.ro – 2016. november 7.

A háromszéki gazdasági értékekre kívánja ráirányítani a figyelmet a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA), amely legújabb kampányával arra bátorítja a lakosságot, hogy minél több helyi terméket és szolgáltatást vásároljanak.


Program comunitar pentru promovarea produselor şi firmelor locale

covasnamedia.ro – 2016. noveber 6.


Fundația Comunitară Covasna continuă promovarea valorilor locale

Evenimentul zilei – 2016. november 4.


Közösségi program a háromszéki termékek/vállalkozások népszerűsítéséért

sepsiszentgyorgy.info – 2016. november 4.

Az egy éves kampányprogram célja tudatosítani az emberekben a helyi értékeket és ösztönözni az együttműködést helyi cégek, termelők és vásárlók között.

A program első felében, év végéig, egy előzetes felmérés készül a helyi termelőkkel, cégekkel, a felmérést a Sapientia Egyetem csíkszeredai karának szociológus szakemberei végzik. Párhuzamosan, elkezdődik a háromszéki termékek, cégek nyilvántartásba vétele, és a gyűjtött adatok alapján honlap és nyomtatott termék/szolgáltatás katalógus készül, amelyet díjmentesen biztosítanak a lakosok számára.

 

hirmondo HKA Mi Vagyunk

urlapAmennyiben Ön háromszéki termelő, szolgáltató, vállalkozó, kérjük, töltse ki az adatnyilvántartási űrlapunkat, ezzel is hozzájárulva a program sikeréhez.
Az adatok egy termék katalógus és egy on line portál létrehozásához szükségesek. A Háromszéki Közösségi Alapítvány ezzel a helyi termelőket és szolgáltatókat kívánja segíteni.


Regisztráció >>

 

Kampánycsapat

Bereczki Kinga, Csinta Samu, Ferencz Csaba, Grubisics Csaga, Lázár Ede, Méder-Mednyánszki Emese, Nistor Laura, Telegdy Balázs, Toró Attila

Kampánycsapat

Partnerek

Szakmai partnerek, program partnerek, médiapartnerek

Partnerek

Regisztrált cégek

Védjegyre regisztrált vállalkozások

Regisztrált cégek

hka© Háromszéki Közösségi Alapítvány
520014 Sepsiszentgyörgy Templom utca 1A
Tel.: +40 267 351 959

Webdesign, kivitelezés, karbantartás: DIGITAL STUDIO