Háromszéki termék, Háromszéki vállakozás

Rgisztráci Hrámszéki márkára

Haromszeki Termek Vallalkozas logo

HU | RO

2016. november 4.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány kampányprogramot indít a háromszéki termékek/cégek közösségi megerősítéséért.

Az alapítvány kezdeményezése volt a Közösségi Kártya bevezetése is, amely népszerű programmá nőtte ki magát megyeszinten. Ez  egy törzsvásárlói kártya, amely helyi üzetekben használható és hangsúlyt fektet a közösség támogatására.

Az egy éves kampányprogram célja  tudatosítani az emberekben a helyi  értékeket és ösztönözni az együttműködést helyi cégek, termelők és vásárlók között.

A program első felében, év végéig, egy előzetes felmérés készül a helyi termelőkkel, cégekkel, a felmérést a Sapientia Egyetem csíkszeredai karának szociológus szakemberei végzik. Párhuzamosan, elkezdődik a háromszéki termékek, cégek nyilvántartásba vétele, és a gyűjtött adatok alapján honlap és nyomtatott  termék/szolgáltatás katalógus készül, amelyet díjmentesen biztosítanak a lakosok számára.

A termékek/szolgáltatások nyilvántartásba vétele adatlap kitöltésével történik, az adatlap letölthető formában megtalálható a www.digital-studio.ro/haromszeki hivatkozáson. Az alapítvány kijelenti, hogy  az adatokat bizalmasan kezeli és csakis célnak megfelelően, az érintettek beleegyezésével használja fel.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány a programba kapcsolódó vállalkozókkal folyamatosan együtt dolgozik a kampány során, és hosszantartó partnerséget kíván velük kialakítani, akár a közösségi kártya program kapcsán is. A partnerség megkötése szponzorszerződéssel történik, a szerződés ugyancsak megtalálható a www.digital-studio.ro/haromszeki hivatkozáson.


Felhívás, termelőknek, vállalkozóknak!

Ha szeretné, hogy cége/terméke bekerüljön a háromszéki cégek/termékek katalógusába díjmentesen, töltse ki a www.digital-studio.ro/haromszeki honlapon taláható adatlapot és küldje el 2016. november 30-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Háromszéken bejegyzett jogi személyek iratkozását várjuk (egyéni vállalkozók, termelők, szolgáltatók, vállalkozók, részvénytársaságok, stb).

A katalógust a Háromszéki Közöségi Alapítvány állítja össze egy egyéves közösségi program keretében.  A program célja a figyelem ráirányítása a háromszéki gazdasági értékekre.

Részletes információk: Háromszéki Közösségi Alapítvány, telefon: 0758 629 919, 0267 351 959, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

HKA hírszolgálat

0
0
0
s2smodern

hirmondo HKA Mi Vagyunk

urlapAmennyiben Ön háromszéki termelő, szolgáltató, vállalkozó, kérjük, töltse ki az adatnyilvántartási űrlapunkat, ezzel is hozzájárulva a program sikeréhez.
Az adatok egy termék katalógus és egy on line portál létrehozásához szükségesek. A Háromszéki Közösségi Alapítvány ezzel a helyi termelőket és szolgáltatókat kívánja segíteni.


Regisztráció >>

 

Kampánycsapat

Bereczki Kinga, Csinta Samu, Ferencz Csaba, Grubisics Csaga, Lázár Ede, Méder-Mednyánszki Emese, Nistor Laura, Telegdy Balázs, Toró Attila

Kampánycsapat

Partnerek

Szakmai partnerek, program partnerek, médiapartnerek

Partnerek

Regisztrált cégek

Védjegyre regisztrált vállalkozások

Regisztrált cégek

hka© Háromszéki Közösségi Alapítvány
520014 Sepsiszentgyörgy Templom utca 1A
Tel.: +40 267 351 959

Webdesign, kivitelezés, karbantartás: DIGITAL STUDIO